IELTSPrep centre logo_CMYK

Centru Autorizat de Pregatire Lingvistica CAMBRIDGE 

Cambridge


Examene Cambridge 2022-2023

10.12.2022 termen limita de inscriere 28 nov. 2022

A2 (KET), B1(PET), B2(FCE)

 


10.06.2023 termen limita de inscriere 29 mai 2023
A2(KET), B1(PET), B2(FCE) , C1(CAE)

 

Liceul Teoretic CALLATIS este centru de Pregatire CAMBRIDGE (limba engleza) si IELTS (limba engleza), iar parteneriatul dezvoltat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE din Bucuresti (EECentre) presupune organizarea de examene lingvistice cu recunoastere internationala.

Vezi: HARTA EXAMENELOR de LIMBA ENGLEZA CAMBRIDGE.

Vezi: CALENDAR si INSCRIERI EXAMENE CAMBRIDGE.

Vezi: CALENDAR si INSCRIERI TESTE IELTS.

Absolvirea acestor examene ofera cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiaza limba engleza; fiind folosite in peste 130 de tari si recunoscute de peste 10.000 universitati si angajatori pe plan international. Termen valabilitate certificate: nelimitat.

IMPORTANT:

  • Probele de competenta lingvistica din cadrul Bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obtinute la examenele Cambridge, in conformitate cu Ordinul nr. 5794/ 29.10.2009, emis de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si publicat in Monitorul Oficial.
  • Examenele CAMBRIDGE sunt organizate de EECentre la sediul centrului nostru sau la sediul EECentre, pentru toti candidatii pregatiti, indiferent de nivelul lingvistic.
  • Pentru mai multe informatii suplimentare, pregatire lingvistica, mock exam, simulari online si inscrieri la examene, va rugam sa ne contactati.

Contact EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):

Despre EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE – EECentre este o institutie autorizata de prestigioase organisme internationale de invatamant sa furnizeze in Romania, examene de certificare a cunostintelor de limba engleza (IELTS, CAMBRIDGE, LINGUASKILL, TRINITY) si limba germana (ÖSD), conform procedurilor internationale, in conditii si la standarde de calitate identice cu orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.

Din 2018 EECentre este unicul „centru de platina” din Romania, care organizeaza examene Cambridge – cea mai inalta titulatura acordata centrelor de examinare de catre CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), pentru excelența examenelor de limba engleza si calitatea parteneriatelor dezvoltate cu institutiile educationale partenere.